Vil du delta på kurs om Angelmans syndrom?

Publisert: 27. januar 2022

Fra 9. til 13. mai 2022 holder vi kurs for familier der barn eller unge mellom 0 og 16 år har diagnosen Angelmans syndrom. I tillegg til foresatte og søsken kan deres fagpersoner/tjenesteytere også søke om å delta på kurset. Søknadsfristen er 7. mars. 

På dagtid vil foresatte følge et program med forelesninger og gruppesamtaler, og barn og unge med og uten diagnose følger et eget program i vår skole og barnehage. På ettermiddag og kveld er det lagt opp til aktiviteter og sosialt samvær.

I løpet av disse dagene vil foresatte og tjenesteytere få informasjon om blant annet genetikk og medisin, fysisk ivaretakelse og tilrettelegging, og delta i erfaringsutveksling med Frambus fagpersoner og andre familier og tjenesteytere på kurset. Se dagsprogram i vår kurskalender. Søsken og barn/unge med diagnosen vil møte andre i lignende situasjon og ha et eget opplegg med læring, mestring, aktiviteter og fellesskap. Det vil også være fellesopplegg for familiene, og et eget tilbud på kveldene. Dette vil man få nærmere informasjon om på ankomstdagen.

Den ene dagen av kurset er et eget fagkurs som heter Hvordan forstå atferd ved Angelmans syndrom.

 

Har du lyst til å vite mer om dette kurset?

Her finner du praktisk informasjon, program og søknadsskjema.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål!

 

Vil du dele dette med noen andre?