Mitokondriesykdommer (0-18 år)

Målgruppe

Vi inviterer til kurs for barn og unge i alderen 0-18 år med mitokondriesykdom, deres familier og tjenesteytere.

Mål for kurset

Vi ønsker å styrke deltakernes kunnskap om de ulike mitokondriesykdommene, og det å leve med diagnosen. Vi vil ta opp ulike temaer som er relevant for diagnosene, både gjennom forelesninger og i mindre grupper. Vi ønsker også at deltakerne skal bli kjent med andre i liknende situasjon, og få mulighet til å utveksle erfaringer med hverandre. På ettermiddag- og kveldstid er det anledning til å bli med på varierte aktiviteter og opplevelser inne og ute på Frambu.

I løpet av disse fem dagene, vil det også være et fagkurs. Familier som har plass på brukerkurset er automatisk påmeldt fagkurset. Fagkurset er rettet mot ansatte i skole og barnehage som arbeider med barn og unge med mitokondriesykdom, men andre interesserte kan også melde seg på. Her finner du fagkurset. Merk at dette fagkurset har egen søknadsfrist for fysisk deltakelse og digital deltakelse.

Søknadsfrist for familiens tjenesteytere

Søknadsfrist for familiens tjenesteytere som vil delta på enkelte dager i brukerkurset, er senest søndag 20. mars. Benytt søknadsskjema, og send gjerne inn via Digipost til Stiftelsen Frambu. 

 

Hvordan foregår kurs på Frambu?

Her kan du lese mer om våre brukerkurs. Du finner også bilder og video fra tidligere kurs, samt praktisk informasjon om reisevei, økonomi og oppholdet.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om dette kurset.

Se video fra kurset (krever passord)