Om nettstedet

Frambu samler, utvikler og sprer kunnskap om sjeldne og lite kjente diagnoser til personer med diagnose, pårørende, tjenesteytere og andre. Nettstedet vårt er en sentral kanal i dette arbeidet. Målet vårt er at informasjonen på Frambus nettsider skal være relevant, forståelig, oppdatert og kvalitetssikret.

 


Redaksjonelt ansvar

Ansvarlig redaktør:

direktør Kristian E. Kristoffersen

Nettredaktør:
fagjournalist Mona K. HaugInformasjonen på nettstedet

Diagnoseinformasjonen på nettstedet er utviklet av tverrfaglige kompetansegrupper på Frambu. Mange av diagnosetekstene er også kvalitetssikret av brukerorganisasjoner eller enkeltbrukere med diagnose og/eller pårørende og/eller av eksterne fagpersoner med kjennskap til de aktuelle diagnosene. Temainformasjonen på nettstedet er utviklet av fagpersoner eller faggrupper på Frambu med spesiell kompetanse innen det aktuelle temaet.

Eksterne lenker på nettstedet

Vi benytter ofte lenker til eksterne nettsteder. Disse blir valgt ut med omhu. Vi har imidlertid ikke ansvar for innholdet på disse sidene og kan aldri garantere for kvaliteten der.

Rettigheter til innhold på nettstedet

Innhold fra våre nettsider kan ikke kopieres og brukes på andre nettsider uten nærmere avtale og kildeangivelse. Vi anbefaler heller at det dyplenkes til de aktuelle tekstene på våre sider, slik at dere alltid får nyeste versjon. Forespørsler om å benytte tekster fra Frambus nettsted i tiddskrifter eller andre sammenhenger kan sendes til mkh@frambu.no.

Rettigheter til fotografier og videoer på nettstedet

Der annet ikke er oppgitt, har Frambu opphavsrett til fotografier, illustrasjoner og videoer på nettsidene. Forespørsler om å benytte disse i andre sammenhenger kan sendes til mkh@frambu.no.

Tekniske løsninger

Nettstedet er produsert i WordPress

Vil du dele dette med noen andre?