Ungdom på leir

Frambuleir

På grunn av den fortsatt vanskelige koronasituasjonen, må vi dessverre avlyse alle leirene sommeren 2021. Vi har forsøkt å finne alternative måter å gjennomføre leirene på, men dette er svært vanskelig å få til på en sikker nok måte.

Vi beklager dette på det sterkeste, og vet at mange av dere som håpet å delta eller jobbe som hjelpere også vil bli veldig lei dere. 

Snart kommer Jakten på sommeren 2021!

Frambuleir måtte dessverre avlyses i år også, men vi vil hjelpe til med å  gjøre sommeren morsom og fin likevel! Derfor lager leireledere og hjelpere som vanligvis jobber på Frambuleir sommersendinger med digitale aktiviteter, kurs, konserter og underholdning for deg! Du finner mer informasjon om Jakten på sommeren 2021 her! 

.

.

Hver sommer arrangerer Frambu helt spesielle kurs for barn, unge og voksne med sjeldne diagnoser. Disse kalles Frambuleir.

Leir på Frambu er ikke et ferie- eller avlastningstilbud, men et annerledes kurs hvor deltakerne får møte andre som er i liknende situasjon som seg selv og utveksle erfaringer og knytte sosiale nettverk. Vi legger også til rette for at deltakerne skal få mulighet til å sprenge egne grenser og oppdage nye muligheter.

Hver leir varer i 8 dager og har rundt 50 deltakere.

Leirene drives av unge, engasjerte leirmedarbeidere med støtte fra fagpersoner fra Frambu og er svært populære både blant deltakere og hjelpere..

Sommeren 2021 planla vi å arrangere fire leire, men disse er nå avlyst på grunn av koronasituasjonen.

Les mer om leir på Frambu her.

Se stemningsrapport fra en tidligere leir her:

.


.
Vil du være hjelper på leir i 2021?

Alle over 18 år er velkomne til å søke jobb som hjelper på leir. Følg med på våre nettsider, informasjon og søknadsskjema legges ut ved årsskiftet.

Les om hvordan det er å være hjelper på leir her

.


.
Frambuleir 2020
måtte dessverre avlyses på grunn av koronapandemien. For å gjøre sommeren litt morsom og fin likevel, laget vi en digital sommersending. Du kan se alle innslagene fra denne her: Jakten på sommeren

.

Vil du dele dette med noen andre?